Ideer til at koble af.

Ideer til at koble af.

“Hvad er det bedste, jeg kan gøre for at stresse af?”  – er et spørgsmål, jeg ofte får, og som jeg ikke kender svaret på. Jeg ved ikke, hvad der er det bedste for dig, men jeg kan hjælpe dig med at finde ud af det. F.eks. kan jeg dele en liste over de ting andre har fortalt mig virker godt for dem. Måske det kan give dig inspiration til at prøve af, om der er noget, der også kunne virke for dig:

Jeg går en tur.

Jeg læser krimi.

Jeg luger ukrudt.

Jeg lægger puslespil.

Jeg ser Netflix.

Jeg dyrker sport.

Jeg tager ud at fiske.

Jeg mediterer eller laver mindfulness-øvelser.

Jeg bager eller laver mad.

Jeg tager en lur.

Jeg lytter til musik eller podcasts.

Jeg laver noget kreativt.

Jeg dyrker sex.

Jeg går tur med hunden.

Jeg spiller på min mobil.

Jeg lægger vasketøj sammen.

Jeg tager et bad.

Jeg kører bil.

Jeg dyrker yoga.

Jeg nørder med et projekt.

Jeg spiller golf.

Jeg hygger med familie eller venner.

Jeg sejler kajak.

Jeg spiller trommer.

Jeg er sammen med mine dyr.

Jeg laver bål og snobrød.

Tak fordi du deler: