Ideer til at koble af.

Ideer til at koble af.

“Hvad er det bedste, jeg kan gøre for at stresse af?”  – er et spørgsmål, jeg ofte får, og som jeg ikke kender svaret på. Jeg ved ikke, hvad der er det bedste for dig, men jeg kan støtte dig i at finde ud af det. F.eks. kan jeg dele en liste over de ting andre har fortalt mig virker godt for dem. Måske det kan give dig inspiration til at prøve af, om der er noget, der også kunne virke for dig:

Jeg slukker radioen, når jeg kører bil.

Jeg går en tur alene eller sammen med andre.

Jeg lægger puslespil.

Jeg ser Netflix.

Jeg dyrker sport.

Jeg læser krimi.

Jeg tager ud at fiske.

Jeg mediterer alle laver mindfulness-øvelser.

Jeg bager eller laver mad.

Jeg tager en lur.

Jeg lytter til musik eller podcasts.

Jeg laver noget kreativt.

Jeg luger ukrudt.

Jeg tager et bad.

Jeg går tur med hunden.

Jeg dyrker yoga.

Jeg nørder med et projekt.

Jeg hygger med familie eller venner.

Jeg sejler kajak.

Jeg spiller trommer.

Jeg er sammen med mine dyr.

Tak fordi du deler: