Erfaring

Tillid og mod

At åbne dig for et andet menneske der evner at lytte, rumme og give støtte når livet udfordrer og er svært, kan være den største gave, du kan give dig selv. Det er gaven, som du ikke kender indholdet af og derfor kalder den på dit mod og på din tillid til mig, som gerne vil hjælpe, men som du heller ikke kender.

Du kan læse mine ord og danne dig et indtryk, men du kan også ringe eller skrive til mig og booke en samtale, hvorefter du kan vurdere, om eksistentiel terapi hos mig er noget for dig.

Uddannelse og lederskab

Fagligt, teoretisk og personligt trækker jeg på en uddannelse som Coach og Eksistentiel Psykoterapeut samt 12 års erfaring som leder i senior positioner hos henholdsvis LEGO Koncernen og Danmarks Radio. Jeg går målrettet efter det meningsfulde arbejdsliv og har flere karrieremæssige valg og kruseduller bag mig, siden jeg tog min fotografuddannelse i London.

Derudover har jeg mine værdier og min professionelle og personlige livserfaring med mig i alt hvad jeg gør.

Formål og praksiserfaring

Jeg er 51 år, gift med Martin og sammen har vi 3 børn. Jeg har, så længe jeg husker været optaget af, hvordan vi leder os selv og skaber mening i det eventyrlige bøvl, som er livet.

I 2014 valgte jeg at opsige mit lederjob og forfølge min nysgerrighed i den eksistentielle psykologi og filosofi. Jeg startede som selvstænding og åbnede min praksis i Vejle centrum og har siden dedikeret mit arbejdsliv til at støtte endnu flere i at skabe mening med mere.

I mit professionelle virke har jeg praksiserfaring med mange temaer og variationer af tilværelsens udfordringer. F.eks. når det gælder svære valg, konflikter i relationer, selvopfattelse, bekymringstanker, angst, meningsløshed eller mødet med stress, ledighed eller livskriser. Udover min praksis i Vejle er jeg jeg også underviser på psykoterapeutuddannelsen EDP Instituttet i Kolding.

Målrettede ydelser

Det er min erfaring, at livet ikke lader sig dele ind i kasser, og måske netop derfor har jeg haft et hyr med at navngive mine ydelser. Når jeg alligevel gør forsøget, er det med det formål at favne de mange forskellige bevæggrunde og ønsker, der kan være til et samtaleforløb og fordi der er forskel. Jeg er samtalepartner for både erhvervskunder og private klienter, og jeg navigerer dagligt mellem eksistentiel psykoterapi, stresscoaching, karrierecoaching, ledercoaching og rådgivning.

Det afgørende for mig er ikke hvad du vælger, men at du vælger, og at du oplever et smidigt forløb, der kan bevæge sig efter dine behov. Min anbefaling er, at du booker et indledende møde, hvor vi sammen sporer os ind på hvilket forløb, der er det rette for dig – og så er du igang.

Meningmedmere.dk er dedikeret til eksistentiel psykoterapi, og mine refleksioner som eksistentiel psykoterapeut. Søger du specifikt efter karrierecoaching eller ledercoaching kan du besøge trineloklindt.dk hvor mine mere erhvervsrettede ydelser bor.

Du er velkommen!

Trine Loklindt

Medlem af Dansk Psykoterapeutforbund